FREE EU & US SHIPMENTS ABOVE €200,

ORDERS OUTSIDE OF EU COULD BE SUBJECT TO ADDITIONAL FEES

0

Din varukorg är tom

Om oss

Espresso Gear är ett svenskt design-, uppfinnings- och produktionsföretag med fokus på den moderna marknaden för specialkaffe. Vi har sedan starten 1999 gjort många originella produktdesigner som har drivit kvaliteten framåt på professionella kaffeverktyg och tillbehör.

Vårt mål är att ständigt vara ett steg framåt med ny, rolig och smart utrustning som verkligen tillför ett stort värde till ditt dagliga arbete som barista.

Espresso Gear startades av Lars Wallin, redan 1999. Det började som en hobby och efter hängivna kunder som bad honom att sälja sin första tamper, startade företaget sin resa.

Espresso Gear AB har sin bas i sydvästra Göteborg. Därifrån uppfinner och designar vi nya produkter som produceras globalt. Våra kunder består idag främst av grossister och detaljhandlare runt om i världen.

Som ägare och VD för Espresso Gear strävar jag efter att göra vårt företag till ett professionellt företag som levererar det som lovats! När vi växer och när vår produktportfölj växer kommer vi att bygga ut vårt varumärke till den punkt där Espresso Gear är lika vanligt som "crema" i en välgjord espresso :)

Kontakta oss gärna om du har några funderingar. 

Vänlig hälsning,

Fredrik